Hvordan bygge en kylling coop

Når du starter med kyllinger må du ha et sted å låse dem opp om natten. Bygge en kylling coop vil være en av de første tingen du må gjøre før du bestiller kyllinger eller plukke opp noen pullets (unge høner). Jeg elsker hvordan kyllinger bare naturlig graviterer til sitt lille hjem når solen begynner å gå ned, roosting inne i alt på egen hånd.

Coop er en viktig del av planen din for å holde fuglene trygge fra rovdyr som lurer om natten. Så vi vil at det skal være en solid struktur som holder de dårlige tingene ute, kyllingene i, gir dem et sted for dem å hekke og legge eggene sine. Først noen få biter av terminologi slik at du kan bli fanget opp til fart hvis du er ny.

Roost: en bar som kyllinger sitter på og sover på om natten
Løp: inngjerdet i området som kyllinger går rundt i løpet av dagen
Nesting Box: et eget område hvor høner sitter for å legge egg i
Hardware Klut: metall mesh som har svært små åpninger
Sengetøy: sagstøv, flis, høy eller sag
Så det er noen av de grunnleggende terminologien, la oss nå komme inn i noen av detaljene.

Coop-huset
mine kyllinger i hagen minDu kan bygge coop ut av hva byggematerialer du har på hånden eller gjenbruk e-hus for å passe dine behov. Da jeg bygde min coop jeg bare gikk og kjøpte noen ark med kryssfiner, opprettet en boks og forseglet hele innsiden. Uansett hva du bygger det ut av, må coop være ca 2 kvadratmeter gulvplass for hver kylling du har. Mye mer enn 2-3 fot per fugl forutsatt at de har mer plass til å variere i løpet av dagen gjør ikke mye fordi de alle liker å hoper seg på en roost og kose opp med hverandre uansett.

Høydemessig bygger jeg vanligvis coop slik at jeg lett kan rengjøre den og plass til minst 2 meter over den øvre mest roost. Noe ble feil, og vi vet ikke riktig hva som skjedde.

For gulvene i min coop det største rådet er å gjøre innsiden så lett å rengjøre som mulig, virkelig tenke fremover på denne delen. Jeg designer mine så alle hjørnene inne er ikke 90 grader og ingen små kroker. For å gjøre dette bygger jeg min coop, deretter lå i en 2 × 2 kutt i en vinkel så når jeg legger den i med lim alle mine hjørner er 45 grader, noe som er mye lettere å rengjøre.

Når jeg har min coop inne ferdig jeg alltid forseglet med en super tung polyuretan. Jeg belegger hver overflate flere ganger, og sørger for å suge den inn i hjørnene. Jeg legger flere lag på alle overflater og lar det tørke. Deretter fokuserer jeg på å legge til flere lag på gulvet og den første foten av veggene. Du vil ha et supertykt lag med poly som dekker hver tomme av gulvet ditt og forsegler hver sprekk og søm.

Jeg lot hele greia tørke og av gass i minst et par uker. Hvis du bygger din coop før du selv bestille kyllinger, vil du ha mye tid for alle røyk å unnslippe når kyllingene er vokst opp og klar til å bli satt i coop.

Hønebarer
kylling på roost i coopA roost er bare en bar som kyllinger liker å sitte på, vanligvis om en fot eller så av gulvet i coop eller bakken. Jeg har hatt kyllinger som alle stablet på en enkelt bar forlater flere tomme og da har jeg hatt andre som ikke brukte dem i det hele tatt. Jeg pleier å legge dem fordi det virker som de fleste kyllinger liker å roost fordi det gjør dem føler seg litt tryggere. Den øverste mest roost er ofte tatt opp av alfa høne og hane hvis du har en, men noen flokker ikke blir for bundet opp i hakking rekkefølge.

Roost barer kan være grener kuttet fra skogen eller en 2 × 4. Du vil at roost å være ca 2 inches bred og ikke metall hvis du kan hjelpe den. Du vil ha en flat overflate rundt 2 inches bred fordi kyllinger liker å sove flatt fot. De kan gripe hvis de trenger å skjønt.

Ventilasjon
Mange første gang coop utbyggere glemmer at coops trenger å puste, selv om du lever i svært kaldt klima. Dette er fordi deres avføring legger av mye fuktighet og ammoniakk, så du vil ha en måte for det å lufte godt. Du vil sørge for at det er minst litt ventilasjon, men sørg for at det maskinvareklut over det slik at rovdyr ikke kan komme inn. Tommelfingerregelen er rundt 1 kvadratmeter ventilasjon per 10 kvadratmeter gulvplass i coop.

Hekkende bokser
Du vil ha en hekkeboks for hver 3-4 høner du har. Alt en hekkeboks må være er et lite mer lukket område omtrent 1 kubikkfot i størrelse med litt høy på bunnen. Jeg har gjort alt fra melkekasser til 5 gallon bøtter på deres side. Bare sørg for at du enkelt kan komme inn i hekkeboksen for å ta eggene som de er lagt, og de kan du rengjøre dem enkelt.

Sørg for at du kan se godt inn i hekkeboksene dine, for noen ganger finner du andre ting enn høner i dem. Her er en svart slange som snek seg inn i hekkeboksen min. Vitsen var på ham skjønt, at egget var et plastegg som vi brukte til å lære hønene å bruke hekkende boksen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *