Den ultimate guiden til å finne land for ditt lille hus eller gård

Det kan være å bygge ditt lille hus på eller å starte en gård, mange av oss ønsker et lite sted å kalle vårt eget. Å finne og kjøpe land er en vanskelig ting, men det er noen ting vi kan gjøre for å bidra til å gjøre det litt enklere å finne land.

Før vi begynner å lete, er det veldig viktig å forstå hva vi faktisk leter etter, og til at vi må forstå hva vi faktisk trenger vårt land å gjøre. Mange av oss drømmer om en 100 vakre hektar med en fin elv, flott utsikt og enkel tilgang, men virkeligheten av å håndtere så mye land ville være for mye for de fleste.

Bestemme dine behov
skrive i notatblokk

I mitt eget søk etter land trodde jeg at jeg ønsket 20-30 dekar, men etter noen nøye undersøkelse alt jeg virkelig trenger var 3 virkelig gode dekar, noe utover det var bonus i mitt sinn. Det kan være vanskelig å finne ut hva vi egentlig finne ut nøyaktig hvor mye du trenger, så start med å forstå at en acre er en firkant som er 60 meter lang og 69 fot bred. Det hjalp meg virkelig å forstå den sanne størrelsen på en acre.

Derfra satte jeg meg ned og listet opp alle de tingene jeg ønsket å gjøre på det landet. For meg var det følgende:

1 lite hjem
1 stort verksted / uthus
10 kyllinger
2 griser
2 bikubber
10 frukttrær
1000 kvadratmeter hage
Det tok meg en stund å virkelig spikre ned hva jeg ønsket å gjøre nå og i fremtiden, men de tingene var avgjørende å gjøre på landet jeg ønsker å kjøpe. Derfra var jeg i stand til å anslå hvor mange kvadratmeter jeg trenger for hver og eventuelle avstandskrav (som jeg ønsket at butikken og grisene skulle være skjult fra huset). Fra det konkluderte jeg trengte tre hovedområder: huset (1 acre), dyr / hage delen (halv acre) og butikkområdet (1 acre). Legge i noen buffer plass jeg kom opp med min 3 acre mål hvis hele landet var helt brukbar.

hagearbeid på land

Den viktige delen her er å finne ut hva du faktisk skal gjøre. Å være realistisk, altfor ofte drømmer folk om et sted med mange kyr, hester og andre dyr eller et lite hus miles unna sine naboer. Vær ærlig med deg selv og innse at du mest sannsynlig ikke trenger massive strenger av land med mindre du har et veldig spesifikt behov som du allerede har erfaring med (dvs. du har oppdratt storfe før og vil ha din egen ranch).

Bestemme området
Når det gjelder land vet vi alle ordtaket: «plassering, plassering, plassering». For meg kommer alt ned til to hovedfaktorer: nærhet til sysselsetting og min vilje til å kjøre en viss tid på daglig basis. For andre vil det være andre faktorer, men alt jeg virkelig bryr meg om er hvis jeg trenger en jobb, kan jeg finne en og hvor lenge vil jeg være i bilen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *