Små hus planer for familier

Etter hvert som flere og flere blir med i den lille husbevegelsen, er mange folk med familier ute etter å gjøre spranget. Men selvfølgelig, passer flere mennesker i en liten plass presenterer et stort dilemma. Små hjemmeplanløsninger har ikke alltid plass til flere personer.

Jeg får spørsmålet mye: «Hvordan får jeg et lite hus til å jobbe med en familie?» Folk vil vite hvordan de kan nyte familielivet og fortsatt leve komfortabelt i det lille rommet i et lite hjem. I tillegg er det flere hensyn som følger med barn – leker, læringsplass, lagring. Ja, barna er små, men de kommer også med mange «ting». Det virker vanskelig å bo i et lite hjem som familie.

Vel, frykt aldri! Det er mange familier som omfavner små hus som lever med hell. Det handler om å ha de rette små hjemmeplanplanene og gjøre noen forsiktige forberedelser før du flytter. Her er hva du trenger å vite når du utforsker små husplaner for familier.

Hva du bør vurdere før du begynner å designe tiny hjem gulvplaner
hva du skal vurdere når du velger en liten husplan for familien din

Selvfølgelig krever det planlegging å flytte inn i et lite hus. Det er den generelle planleggingen – hvordan å gå solenergi drevet, håndtere vann og septisk, og selvfølgelig finne land for ditt lille hjem. Planleggingsbehovene for å leve det lille livet er spesielt relevant hvis du flytter med barn og flere personer. Før du begynner å designe små husplanløsninger og leter etter land, er det noen hensyn å utforske.

Noe ble feil, og vi vet ikke riktig hva som skjedde. Det er mange måter å gjøre små plass levende arbeid med en familie, her er noen metoder vurdere:

Lei eller kjøp et lite hus med nok minimumsrom for familien å leve komfortabelt. Når du leter etter plass, tar sikte på å holde per person kvadratmeter rimelig (og kostnadseffektiv).
Bygg et litt større lite hus; kanskje utvide til 10-fot-bred og opp til 40-fot-lang. Husk at de fleste små husene er godt under 140 fot, men det er ingen regel som sier at du må falle under den 400 fots husretningslinjen. Hvis du lurer på hvordan du skal bo i et lite hjem med en familie, kan du bare trenge en litt større (men fortsatt liten) plass.
Start med et enkelt lite hus når barna er små, og legg deretter til eller flytt til et større hus senere som barna blir eldre og trenger mer plass. Babyer trenger mindre plass enn eldre barn, og det kan være en flott tid for familien å utforske små hjem som bor med et starthus.
Vurder å bygge flere små hus: hus til voksne og barn, sovehus eller bo- og kjøkkenhus. Du er ikke begrenset til bare én struktur. Lag flere små hjem på samme tomt eller legg til en annen struktur for å imøtekomme behovene til familien din.
Poenget her er ikke å bli bundet opp i hva et lite hus skal være, men hva som fungerer for deg og din familie. Folk sender meg en e-post hele tiden og lurer på hva som regnes som et lite hjem, eller bekymret for at de må bo i et tradisjonelt lite hus som er rundt 150 kvadratmeter. Nope!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *