Sette opp ditt land for et lite hus

En ting jeg har innsett gjennom hele reisen min er at ikke bare må du bygge et hus, men det er ganske mye som går inn i å sette opp landet selv. Disse tingene inkluderer tilgang, infrastruktur, sikkerhet og verktøy. Hver av disse kategoriene kan være vanskelig og dyrt i seg selv, men svært nødvendig for å leve.

Generelle hensyn
Du vil legge merke til at jeg har et felt på kanten av eiendommen hvor jeg har to innganger / utganger til grusputen min. Dette tillater meg å bringe inn huset, løsne det og deretter ha et sted å gå ut med lastebilen. Det gir meg også tilgang til lagringstraileren min hvis jeg vil flytte den eller ta den av eiendommen. Det er viktig å vurdere før du tar med huset ditt til eiendommen:

Hvordan vil du gå inn på eiendommen?
Hvordan vil du forlate eiendommen når huset er plassert?
Hvordan vil du avslutte med huset hvis du trenger å flytte?
Er kurvene for stramme til å lage med en så stor trailer / hus?
Hvilken retning vil du at inngangsdøren din (baksiden av tilhengeren) skal møte?
En annen ting å vurdere er parkering for bilen og besøkendes biler. Jeg liker også å kunne trekke rett opp nær døren for innflyttingsdag eller for å bringe inn dagligvarer.

Jeg vil også foreslå å plassere ditt lille hus på et sted med løvtrær, slik at huset ditt er skyggelagt om sommeren og åpen for solen om vinteren. Før jeg flyttet huset til min plassering, sørget jeg for å gå rundt og inspisere alle de omkringliggende trærne for å se om noen måtte fjernes fordi de utgjorde en fare på grunn av råte. Jeg oppdaget ett tre som var klar til å falle når som helst, så jeg kuttet det ned før huset var der.

Verktøy for planlegging
Det noen går til verktøy jeg har for når jeg legger ut innkjørsler, steder av vannledninger, trær som må kuttes, og andre planleggingsaktiviteter. Det er viktig å få gode målinger slik at du kan planlegge hvor mye materiale du trenger for ting som grusinnkjørsler, betong for pads du skal helle og avstander for vannledninger.

Målehjul
Dette la deg måle avstander enkelt for å planlegge hvor ting vil gå. Du vil ha et større hjul fordi det kan bygge bro over ulendt terreng mens du fortsatt får en god lese og gjøre det litt enklere når du går over logger etc. Jeg anbefaler dette målehjulet hvis du leter etter en.

Unngå Kenson-merket, jeg har funnet ut at de ikke holder opp. Og når du planlegger ditt land, sørg for at du vet hvor eiendommen linjene er, og at de fleste steder krever minst en 15 fot tilbakeslag fra enhver eiendom linje. Noe ble feil, og vi vet ikke riktig hva som skjedde.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *