Oppvarming av et lite hus: Hvordan varme opp ditt lille hus og holde seg koselig hele vinteren

Oppvarming av et lite hus om vinteren har sine utfordringer. Nå som vi har flyttet til Vermont fra det solfylte sør, forsker vi på varmeapparater. Vi har snakket med folk i området om hva de bruker, og vi tenker på mellom noen alternativer.

Velge hvilket tiny house heater alternativ er riktig for deg:
Det er et par ting å vurdere når det gjelder å velge en varmeovn for ditt lille hus, og det koker ned til noen viktige ting. Først vil du være på rutenettet eller av rutenettet. Off grid vinteroppvarming vil begrense alternativene til noen, mens hvis du er på rutenettet, har du mange andre alternativer.

Når du har bestemt rutenettstatusen din, må du vurdere det praktiske i livsstilen din. Hva vil du at livet ditt skal være som dag til dag og hva som er og ikke kommer til å fungere for deg. Mange idealiserer en vedovn, men de tenker ikke på å våkne om morgenen til et kaldt hus før de kan fyre opp igjen. For meg ville jeg bare ha enkelheten ved å trykke på en knapp, så jeg valgte en varmepumpe i mitt lille hus.

Størrelse av varmesystemet er avgjørende for å holde huset fint og varmt uten å bli for varmt. Jeg har vært i min del av små hus hvor en varmeovn enten ikke kunne holde tritt med hvor kaldt det var utenfor, og jeg har også vært i like mange små hus som var så varme at vi måtte åpne vinduer om vinteren for å hindre oss i å svette. For meg trengte jeg en liten husvarmer som gjorde ca 3000 BBO-er for hvor jeg bor i NC Bruk en BTU kalkulator for å finne ut hva som er riktig for deg lite hus.

Endelig pris, penger er viktig. Noen oppsett koster mer på forsiden og mindre over tid, mens noen er billigere å starte med og krever løpende kostnader eller kostnadene er høyere på lang sikt. Jeg graver inn i hver av disse når vi går gjennom alle alternativene.

Elektriske varmeapparat alternativer for et lite hus:

Sannsynligvis det enkleste, billigste alternativet akkurat nå og ganske effektivt når det gjelder oppvarming av et rom vår størrelse. Vi kunne komme gjennom resten av Vermont vinteren komfortabelt med vår nåværende elektrisk varmeapparat, men det er absolutt ikke attraktivt, og det tar opp gulvplass. Dette alternativet krever også at du er på nettet, de fleste av disse varmeovner starter på 1500 watt for en rundt 5000 BBO-er og gå opp derfra. Med elektriske belastninger som det, må du ha en veldig dyr solcellearray for å drive det om vinteren.

Det flotte med elektriske varmeovner er at de er super billige, vi plukket oss for rundt $ 45, og du kan finne det på en hvilken som helst stor big box forhandler. Det fungerer bra for å varme et rom, og du har to hovedalternativer: tvungen luft og strålende varmeovner.

Forced Air er for når du ønsker å varme opp en plass raskt, viften i dem er ofte ganske høyt, men du kan varme rommet raskt som er fint når vi kommer hjem fra jobb og ønsker å skru opp varmen. Mens de er støyende, er dette et godt alternativ for oss fordi vi er ute og om ofte, så vi skrur ned strømmen mens vi er borte.

Radiant Heat er for når du kan ta deg tid til å la et rom varme opp. Dette er ofte oljefylte radiatorer stil varmeovner, som er nær stille i sin drift og forsiktig varme luften rundt dem. Hvis du er på nettet og kommer til å tilbringe mye tid i huset dette er et godt alternativ fordi du kan varme huset opp og deretter la det kysten.

Siden dette bare ville være en midlertidig situasjon akkurat nå, siden vi skal koble opp våre solcellepaneler i sommer og investere i en liten vindgenerator senere på året. Vi vurderer også mikro-hydro elektrisk, men det er for et annet innlegg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *