Mitt lille hus solenergi oppsett og hvordan

Jeg vet at mange av dere har ønsket dette innlegget en stund, men det er endelig her: mitt solcellepanelsystem for mitt lille hus. Jeg ønsket å få følelsen for hvordan det er å leve av rutenettet slik at jeg kunne dele flere detaljer med deg alt om hvordan det egentlig er.

Så først, de høye nivå detaljene i systemet mitt:

3975 (3,9 Kw) av paneler – femten, 265 watt paneler – Kanadisk Solar
Batterier 1110 amp / hr totalt – Tolv, 370 amp / t 6 volt trojanske L16 oversvømmet blysyre (serie parallell)
Kostnad for deler ca $ 20.000
Off grid, batteri bank, pluss 5550 watt backup generator
24 volts system
Spesifikke deler:

(15) Kanadiske Solar CS-6p 265 Watt Poly Svart Ramme (Spec Sheet)
(1) Schneider SW 4024 (Spec Ark)
(2) Schneider MPPT 60 Ladekontroller (Spec Ark)
(12) Trojan L-16 6v 370 AH oversvømmet bly syre batterier (Spec Ark)
(1) Schneider System Kontrollpanel (Spec Ark)
(1) Schneider Interconnect Panel (ingen spec ark)
(1) Midnatt Solar MNPV 80AMP Dinrail Breaker (Spec Sheet)
(2) Midnight Solar Surge Protection Device AC / DC (ingen spec ark)
50 Amp RV strøm innløp (Spec Ark)
Før noe jeg trengte for å finne den beste plasseringen for solcellepanelene for å sikre at det hadde god soleksponering og ikke falt i skygger for mye. For å gjøre dette brukte jeg et verktøy som kalles en «solbanefinner» som er en semi reflekterende kuppel som du plasserer på stedet, og deretter ta et bilde. Bildet blir deretter lastet inn i et program og spytter ut en hel haug med beregninger.

Så når du laster opp bildet til programvaren og deretter sporer trelinjeomrisset, skriver du inn i posisjonen din, datoen og klokkeslettet. Den kan deretter beregne hvor mye strøm du vil produsere basert på 30 års værmønstre for din nøyaktige plassering og tredekning.

Noe ble feil, og vi vet ikke riktig hva som skjedde. Det var også en måte å bekrefte mine antagelser på.

Når jeg bekreftet at systemet skulle være godt egnet til mine behov jeg måtte bygge min panel støtte racking. Jeg gjorde dette ut av trykk behandlet 4 × 4’s som var hver 10 ‘lang. Disse tingene om 300 lbs hver så jeg trenger ikke å bekymre deg for vind plukke opp panelene. Jeg valgte å bygge dem fordi det var billigere enn noen av nøkkelalternativet der ute, og de fleste av de for kjøp krevde meg å sementere i bakken; Jeg leier landet mitt, så jeg ville ha en mobilløsning. Racking er teknisk mobil, men ikke lett så. Hvis jeg husker riktig var det ca $ 500 i materialer for å bygge denne delen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *