Minimalisme og kosthold: Forenkle maten med et minimalistisk kosthold

Hva gjør jeg minimalistisk diett ut? Etter å minimere mine eiendeler, mine relasjoner, og timeplanen min, jeg tok en titt på kostholdet mitt. Minimere kostholdet mitt har vært en av de største penger sparere til at minimalisme har brakt meg og de helsemessige fordelene har vært stor også. Her er tips om hvordan du kan forenkle din diett:

hva er en minimalistisk kosthold

Hva Er En Minimalistisk Kosthold?
For hver person det kommer til å være forskjellig, avhengig av dine preferanser, mål og krav. En minimalistisk kosthold er en forenklet tilnærming til matlaging måltider hvor du balanse ernæringsmessige behov, enkel å forberede og optimalisere din ingredienser for å ha så få som mulig mens du fremdeles vil være i stand til matlaging et utvalg av retter som du elsker. Du nærmer deg det på en måte som er riktig for deg, men du er å sørge for å være bevisst på hvordan dine måltider passer inn i livet ditt.

Her er noen av de viktigste hensynet jeg tok da jeg ønsket å forenkle kostholdet mitt og hvordan jeg forberedte min måltider:

1. Lære Stift Mat
Lære å lage mat et par enkle måltider er ikke bare en gunstig liv ferdighet, det kan drastisk redusere din dagligvarebutikk budsjett. En stor forandring i min reise var når jeg var i stand til å forlate jobben min fordi jeg ikke lenger hadde så mange utgifter, hva det betydde, ble jeg kunne lage alle mine måltider fra grunnen av hvert måltid.

Jeg har et par enkle frokoster, lunsjer og middager som jeg veksler mellom, noe som gjør det enkelt å vite hva du skal spise når den tid ruller rundt. Jeg vet at jeg elsker alle disse måltidene, så når jeg går matbutikken, jeg sørge for å plukke opp ingredienser for hver og en.

2. En Minimalistisk Diett Måltid Plan For Deg
daglige måltider for enkelt måltid planlegging

Jeg har en tendens til å komme skikkelig inn i et måltid, og spiser det hele tiden. Ved å spise samme mat over og over, du sparer penger ved at du ikke trenger nye krydder, eksotiske ingredienser, eller et bredt spekter av dagligvarer. Jeg liker å alltid ha stifter på hånden for å lage noen av følgende: smoothies, frokost müsli, vegansk smørbrød, søtpotet og kikert karri, burritos, og min berømte gi næring til boller.

Næring boller skje når jeg kaster følgende i en bolle: noen type korn, noen type protein (vanligvis bønner, som de er så høy i fiber og mineraler!), masse grønnsaker, avokado, og hummus. Dette kan også være en virkelig enkel måte å bruke opp rester.

Når du begynne å se på dine favoritt retter og skrive ut ingredienser som det tar å lage dem. Når du har en liste over dine favoritt retter, se hva ingredienser som overlapper hverandre. Ved å velge retter som deler felles ingredienser kan vi optimalisere din gå til oppskrifter slik at du kan gjøre mest mulig av retter med færrest mengde ingredienser.

vanlige matvarer for en enkel diett

3. Keto Kosthold For Minimalistisk Vekttap
keto low carb middag

I løpet av det siste året har jeg begynt ketogen diett inn i min daglige vane å hjelpe til med vekttap. I utgangspunktet begynte jeg keto fordi jeg ønsket å forbedre min energi nivåer ved å redusere min carb inntak, først og fremst ved å spise bare mat som var lav glykemisk mat.

Dette er fordi jeg har lagt merke til at kroppen min ser ut til å ha stor energi svinger rundt min måltider og keto økt min energi, lar meg løs vekt, forenkler kostholdet mitt og bare fungerer veldig bra for meg.

Først ble jeg bare kommer til å gå low carb, men etter å ha lest opp på keto-jeg bestemte meg for å gå hele veien med kostholdet fordi det tett matchet mitt eget kosthold. Jeg spiser ikke mye pasta, har jeg aldri vært en stor søtsaker person, jeg drikker ikke, og jeg hadde allerede en masse sunt fett i kostholdet mitt som det var.

Hvordan er Keto diett en minimalistisk kosthold?
Det er kjernen det er i utgangspunktet en «restriktiv diett» som betyr at det er grenser for hva du kan spise en god bit. Men jeg vil faktisk hevde et annet punkt som er mer viktig for minimalistisk.

Fordi ketogen diett funksjoner av ketoner det er faktisk en mer effektiv måte å gi næring til kroppen din. I ketosis din energi stammer fra beta-hydroxybutyrate (BHB) og fett avkastning 9 kcal per gram fett, og ca 4 kcal per gram for karbohydrater.

Når du får din kropp optimalisert for fett du satser på dekk i din favør. Praktisk talt jeg blir mett mye raskere og lengre. En spiseskje smør i kaffen min har erstattet det som en gang var en 800 kalori frokost. Jeg pleide å slite med å holde seg våken på jobb, nå må jeg gå full tilt hele dagen, og da jeg går tilbake etter å ha arbeidet noen dager til å arbeide på lidenskap prosjekter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *