Min minimale garderobe

Fra sent har det vært mange artikler om hvordan Steve Jobs, Zuckerberg, Barack Obama alle holder en svært minimal garderobe; Jeg var også glad for å se noen artikler om hvordan kvinner kunne oppnå dette også. En minimal garderobe er etter min mening lettere sosialt for menn å oppnå enn kvinner, men absolutt mulig og mange gjør.

Det er mange grunner til å ha en minimal garderobe, for meg handler det om å spare tid og redusere beslutninger. Studier har blitt gjort som viser jo flere beslutninger vi tar, jo verre blir vi til å gjøre gode vurderinger og jo mer det bærer på oss. Så ting som «hva skjorte skal jeg bære i dag» kan faktisk påvirke våre evner senere for å gjøre det rette kallet på kritiske beslutninger senere på dagen.

Så her er garderoben min:

Dette er nesten alt for når jeg reiser, når jeg er hjemme sin identiske, men i stedet for 7 dager med klær, har jeg totalt 1o dager. Det eneste som ikke vises her er en jakke, et par kjolesokker, en knapp ned skjorte, og et par kjole slacks. Jeg kler meg opp en gang i året, så jeg holder disse elementene i en klespose i en vanskelig å nå lagringsplass.

7 trekullgrå kortermet skjorter
7 hvite underskjorter
7 par sokker
7 par undertøy
2 par jeans, 2 par shorts, 1 vinterlue
1 blå langermet skjorte
1 trening skjorte, 1 par kurv ball shorts
1 skjorte å sove i, 1 par flanell søvn bukser
Dette har vært et veldig flott oppsett for meg fordi jeg bare kan nå inn i den spesifikke skuffen og uten å se, ta det jeg trenger på et blunk. Skjortene jeg får er veldig komfortable, de er enkle, slik at de ikke har grafikk eller logoer, og de er ikke for dyre. I verste fall koster de meg $ 10 nye, noen ganger kan jeg få dem på salg for litt på $ 1,50 fra Khols.

Andre ting å merke meg er at jeg har alle de samme sokkene. Dette betyr at jeg ikke trenger å pare dem under klesvask, jeg vet at jeg kan ta to sokker og de vil matche. For sko har jeg ett par joggesko, ett par fjellstøvler og ett par kjolesko.

Jeg har også vasket disse klærne individuelt med varmt vann og en «fargefanger» ark, dette la meg fjerne noen fargestoff som kan blø inn i de hvite. Så nå når jeg vasker klær, kan jeg gjøre alt i en batch. En eller to ganger i året vil jeg kjøre en helt hvit batch og bleke den tungt for å holde de hvite, hvite.

Når jeg reiser, bruker jeg pakkekuber som holder ting pentog gjør det lettere å finne ting. De er egentlig bare firkantede / rektangel mesh poser som du sorterer inn i dem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *