Lite hus Kompostering Toalett Blues

Jeg har bodd i mitt lille hus nå en god stund, og den store utfordringen med komposteringstoalett har gått bra. I utgangspunktet hadde jeg ønsket å ha en flush toalett og huset mitt er satt opp slik at jeg kunne slippe et toalett sluppet inn raskt, men sitatene for en kloakk linje alene startet på $ 50.000 så jeg begrudgingly gikk med kompostering toalett.

Jeg har egentlig ikke lest for mye på nettet om folks erfaringer med komposteringstoaletter, de få jeg har lest var like over månen, glødende anmeldelser. Så jeg tenkte jeg skulle dele min erfaring så langt. Det har for det meste vært positivt og enklere enn jeg trodde, men med denne siste hendelsen går det for å vise at det ikke er alt bra.

Det er mer enn en diettDet andre jeg ikke tror folk snakker om i kompostering toalett innlegg er kosthold. Jeg har lært at et godt kosthold utover god helse, påvirker hvor lett det er å bruke et komposteringstoalett. God sunn mat, måltider med salater og mindre bearbeidet mat gjør komposteringstoaletter lettere å administrere.

Med et godt kosthold kroppen din fungerer bedre, det kan trekke ut mer fuktighet og næringsstoffer ut av hva du spiser og holder ting med kompostering toaletter enklere. Jeg vet også at jo bedre man spiser, jo mer vanlig er man; for kroppen min, jeg vanligvis trenger å besøke toalettet på 10:30 nesten uten feil, som 9 ganger av 10 betyr at jeg er ute og om, hvor det er toaletter for meg å bruke. Noe ble feil, og vi vet ikke riktig hva som skjedde.

Foreløpig er det ulovlig i byen min har et komposteringstoalett, som det er i de fleste kommuner; Pluss jeg leier mitt land, så jeg ønsker ikke å være kompostering på land jeg ikke eier. Det som virker som det lykkelige mediet, og det er det jeg gjør, er å pakke avfallet hver uke inn i en biologisk nedbrytbar «plast» pose og deretter sende den sammen med byens søppel; på det tidspunktet er det i hovedsak som en bleie, men plasten vil bryte sammen i et deponi raskt. Det finnes andre alternativer der ute for dette også, og jeg vurderte dem, men for meg fungerer dette.

Jeg bruker for tiden furu sengetøy (fra kjæledyr delen) som har en fin duft, men jeg tror ikke det absorberer så vel som andre alternativer. Jeg tenker jeg skal bytte til en blanding av halv furu sengetøy og halv blanding av torv mose som er veldig absorberende. Torvmose er et ganske godt alternativ, men det er ikke et bærekraftig materiale, det høster faktisk er ganske ødeleggende for våte land. Jeg vet for hagearbeid at kokos coir (husks) er bærekraftig versjon av torv, men jeg vet ikke hvordan det fungerer i kompostering toaletter. Jeg har bestilt en £ 11 blokk av kokos coir for $ 16 å prøve ut, som jeg vil rapportere tilbake på senere.

Det har vært ganske rett frem, men jeg velger fortsatt å holde bøtteoppsettet utendørs. Jeg holder mine væsker og faste stoffer atskilt, noe som på dette punktet betyr at jeg går peep i skogen og deretter bruke bøtte. Senere håper jeg å legge til en urinavleder senere, men det er ikke et must på dette tidspunktet. Jeg har en mini dekk plass som jeg holder den på. Noe ble feil, og vi vet ikke riktig hva som skjedde.

luggable looMin bøtte har en ganske tett segl på lokket, så det er ganske vanskelig for ting å krype inn, men det er mulig. Her om dagen gikk jeg for å bruke oppsettet mitt, og da jeg åpnet lokket, ble jeg møtt av en sverm av flylarve. 100 wriggling maggots. Det var ekkelt! Noe ble feil, og vi vet ikke riktig hva som skjedde. Vi kunne ikke finne deg fort nok!

Heldigvis var det veldig enkelt å ta vare på. Jeg spratt lett av lokket, og deretter spylte det av i et veldig solfylt sted. Jeg tenkte at den intense solen ville drepe larver, så jeg hadde ikke massevis av fluer. Jeg dobbel bag bøtte så jeg lukket den første posen, deretter bundet opp den andre posen som fortsatt var ren. Jobben var gjort, tok alle to minutter, men jeg innså at noe er feil i systemet mitt.

Jeg gjorde noen googling å oppdage at dette er en semi-vanlig problem når varmen av sommeren kommer på. Du kommer til å gå sammen om vinteren, det blir varmere og så plutselig fluene kommer ut. Jeg lærte om et produkt som heter Mosquito Dunk, som du smuldrer inn i en sprayflaske, blander seg med vann og deretter når du bruker toalettet, gir du det noen tåker på overflaten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *