Lei for å eie et lite hus på hjul: Hvor mye koster det?

Som små hus får mer populære mennesker er på utkikk etter rimeligere boliger alternativer og en leie-til-egen liten hus er ett alternativ for å flytte inn i et lite hus i dag! Rent-to-own er en avtale, der du leier et lite hjem for en viss tid, og deretter har muligheten til å kjøpe den før leieavtalen utløper.

Så i dag skal vi bryte ned alle de viktigste delene av en leie for å eie avtale og hva du trenger å vite når det gjelder å betale for et lite hus på hjul med denne metoden.

Hvordan leier til eget arbeid?

Når det gjelder å leie et lite hus for å eie, er det to hovedtyper: Leiekjøp og leiekjøp. Den største forskjellen er at med et leiekjøp på slutten av tidsperioden har du muligheten til å kjøpe det lille huset. Mens lease kjøp på slutten av leieavtalen, du er lovlig forpliktet til å kjøpe den.

I noen tilfeller når leievinduet kommer til en slutt, kan det være et avtalt beløp du må betale for å fullføre kjøpet, og i andre tilfeller kan du gjøre det slik at når leiebetalingene er fullført, er du eieren uten mer penger.

Hva koster å leie for å eie?
hvor mye koster det å leie for å eie et lite hus på hjul

Som mange ting i livet, avhenger det av. Generelt sett vil et fullført lite hus koste byggherren mellom $ 20.000 og $ 60.000 å bygge, med det i tankene du kommer til å vanligvis se en månedlig betaling mellom $ 120 per måned opp til $ 460 per måned, avhengig av vilkår og kostnader for huset.

Når du leier for å eie, vil du også bli pålagt å betale en forskuddsbetaling, som er mellom 2%-5% av lånet, så planlegger å sette ned minst $ 500 opp til $ 3000 som forskuddsbetaling. Dette nummeret er ofte omsettelig og kan utarbeides, men jo mer du kan legge ned jo bedre.

Tiny House Boliglån Kalkulator:

For å få et estimat av ditt fremtidige lille hus som du skal boliglån eller leie-til-egen, kan du bruke denne boliglån kalkulator for å få en grov ide om hva du skal betale for månedlig.

For renter, figur 1 til 2 poeng høyere enn den gående boliglån rente fordi små boliglån ofte kommer med vilkår over markedet. Også vurdere en kortere sikt for lånet: 5 år, 10 år og 15 år er mest vanlig, mens de fleste steder vil ikke gjøre mer enn 20 år, og det er sjelden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *