Hvordan bygge en kapsel garderobe

Kapsel garderober er alle raseri i minimalistisk bevegelse i øyeblikket. En kapsel garderobe inkluderer et sett mengde klær for hver sesong. Dette betyr at du har en eske klær til sommeren, en boks for vinteren, en boks for høsten og en boks til høsten. Hvis du ønsker å bli ultra-minimal, kan du kondensere disse til høsten og vinteren i en boks, og vår og sommer i den andre boksen.

Mengden klær du velger å ha er opp til deg, men ideen bak en kapsel garderobe er å skape en liten garderobe der du kan blande og matche mange måter. Å lage kapselgarderoben din vil ta litt arbeid og litt tenkning.

Hvorfor bør du vurdere en kapsel garderobe?
Å lage en kapsel garderobe vil forenkle morgenen, spare så mye stress for å finne ut hva du skal ha på deg, og holde hjemmet rent og ryddig. Å kle seg om morgenen vil bli så mye enklere, fordi skapet ditt vil ha mindre klær, og du vil elske dem alle. Du trenger ikke lenger å rifle gjennom skjorter som ikke passer eller bukser som er lite flatterende.

Ting du bør vurdere når du bygger kapselgarderoben din:

1. Hva er dine favorittnøytrale?
Nøytrale er de enkleste å blande og matche. Kapselgarderoben min er fylt med forskjellige stiler av for det meste svarte skjorter, med en hvit skjorte kastet inn, og en grønn kjole. Jeg liker å bruke jeans mesteparten av tiden, enten i bukser eller shorts form, så noen av mine topper gå med noen av mine shorts / bukser. Det er viktig å sørge for at alle klærne dine kan matche med noen bunner – dette gir deg så mange flere alternativer. Av denne grunn har jeg en tendens til å holde meg borte fra utskrifter, og gå for solide topper og bunner.

2. Hvilke stiler passer deg best?
Dette er noe som jeg lærte hovedsakelig gjennom prøving og feiling. Jeg elsker å bruke tanktopper og tror at de er universelt smigrende. Men det er noen stiler som bare ikke fungerer på meg. Selv om avlingstopper er super trendy, eier jeg ikke noe fordi jeg bare ikke liker måten de ser ut på meg. Når du bygger en kapsel garderobe, ta hensyn til hva du foretrekker, ikke hva som er på trend.

3. Hva slags klær passer din livsstil?
Hvordan bygge en kapsel garderobeNår det gjelder stiler, sørg for at du ikke bare tenker på hva som ser ut og føles bra på deg, men også hva som passer best til din livsstil. Hvis du for eksempel jobber i en bedriftsjobb, bør de fleste klærne dine være passende på arbeidsplassen. Hvis du jobber hjemmefra, vil du ha litt mer frihet i dette området, men sørg for at du inkluderer klær i kapselgarderoben som vil fungere for enhver anledning som du måtte trenge.

4. Hva gjør du for moro skyld?
Det er viktig å sørge for at du inkluderer klær i kapselgarderoben som du kan ha på deg på ditt sporadiske helgearrangement. Jeg liker å beholde noe som kan være kledd opp eller ned for dette, som en enkel svart kjole. På den måten kan du fortsatt bruke den i hverdagen, men kle den opp litt mer hvis du trenger det. Jeg liker å ha to alternativer for arrangementer, slik at jeg ikke alltid har det samme ut. Hvis du går på arrangementer ofte, kan det være bedre å holde flere alternativer i garderoben din som kan være kledd opp.

5. Hva bruker du oftest?
I å bygge en kapsel garderobe, jeg liker å tenke på hva jeg foretrekker å bære mesteparten av tiden. Jeg bygde kapselgarderoben min rundt uniformen min, også kjent som mitt mest elskede antrekk. Fordi jeg foretrekker å leve i varme miljøer, er min «uniform» shorts og en tanktop. Jeg eier to par shorts og fem skjorter, som jeg alle kan blande og matche. Å kle på seg om morgenen kunne ikke være enklere, siden alt jeg trenger å gjøre er å ta et par shorts og en tanktop.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *