Hvor mye koster et lite hus: Fra noen som har gjort det

Hvis du var som meg da jeg først startet, har jeg et stort spørsmål: Hvor mye koster et lite hus å bygge? Nå som jeg faktisk har bygget mitt eget lille hus og kommet ut på den andre siden, ønsket jeg å gjøre hele lille huskostnader sammenbrudd for andre som ønsker å bo i et lite hus på hjul.

Hvor mye koster et lite hus?

Den gjennomsnittlige lille huset koster mellom $ 10.000 og $ 30.000 for å bygge deg selv, doble disse tallene hvis du ansetter en byggmester for å bygge den for deg. Men det er bare en del av bildet, og avhengig av alternativer, kan prisen variere mye. Mange håper å bygge sitt lille hus til en viss pris på grunn av budsjettbegrensninger eller annen faktor, så det virkelige spørsmålet blir, hva er forskjellen mellom et $ 10.000 lite hus og et $ 50.000 lite hus?

Tiny House Kostnad Sammenbrudd

Det som er flott med små hus er at de virkelig er en tilnærmet størrelse, så det er ganske enkelt å tenke gjennom et kostnadssammenbrudd for hver del av et lite hus.

Trailer: $ 3500 til $ 5500
Windows: $ 500 – $ $ 6000
Metal taktekking: $ 500 til $ 2000
Isolasjon: $ 500 til $ 3000
Ytterkledning: $ 1000 til $ 2500
Trelast: $ 1000 til $ 5000
Interiør utførelser: $ 500 – $ 4000
Elektrisk: $ 750 til $ 3000
Dusj: $ 400 til $ 1000
Varmtvannsbereder: $ 500 til $ 1000
HVAC: $ 500 til $ 1500
Toalett: $ 20 – $ 800
Inventar: $ 1000 – $ 5000
Apparater: $ 400 til $ 4000
Interiør vegg: $ 500 til $ 1000
Gulv: $ 300 til $ 1000
Festemidler/Lim: $1500
Maling: $ 50 til $ 200
Tiny House Byggematerialer Liste:
liten hus materialer liste

Når det gjelder å få en ekte følelse av en liten huskostnad, må du forstå de forskjellige materialene som går inn i ditt lille hus. Da jeg først startet byggingen, hadde jeg aldri gjort noe lignende før, men det jeg innså er at hvis jeg bryter ned huset i forskjellige deler, kunne jeg gjøre det enda mer håndterlig, det er slik vi vil finne ut kostnader.

Den store tingen å vite er det meste av budsjettet ditt vil være dedikert til tilhenger, dører / vinduer, tak, og mekanisk. Dette er ting som jeg ikke ville skimp på i det hele tatt, jeg ville kjøpe det beste jeg hadde råd til. Dette vil utgjøre 80% av kostnadene dine. For et eksempel min trailer kostet meg $ 3600, mine dører og vinduer var $ 6000, taket var $ 2600, og HVAC var $ 1800.

Trailer

Traileren til ditt lille hus er et av de stedene du ikke vil hoppe over, og du vil ikke rote rundt. Jeg har sett det nå hundre ganger, noen prøver å spare penger ved å få en brukt trailer. Med mindre du allerede er hendig med metall arbeid og har litt erfaring, vil du ikke spare penger går den brukte ruten fordi reparasjoner, reparasjoner, forsterkninger, en ny maling jobb og nye dekk og hjul vil forlate deg blakk.

Jeg har personlig våke over 100 personer prøver det og unnlater å lagre en krone. Noe ble feil, og vi vet ikke riktig hva som skjedde.

Det neste jeg ser er folk overforbruk for «små hus trailere» som er spesialbygd. Forskjellene er små og alt du virkelig betaler for deres markering. Ingen av de små hus trailer selgere faktisk gjøre dem, så gå til kilden: Big Tex Trailers, Kaufman Trailers, etc.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *