Fem ting å gjøre før du bygger ditt lille hus

Selv om det å bestemme seg for å bygge et lite hus er spennende, innså jeg at jeg trengte å få rumpa i utstyr og utføre en hel rekke oppgaver før jeg er klar til å kjøpe en trailer for mitt lille hus på hjul bygge. I dag deler jeg min å gjøre liste med deg, og jeg håper det kan hjelpe deg å forberede deg til å bygge også – enten du starter neste uke eller neste år.

1. Pass på at det er det du vil ha
Dette virker som en gitt, men det er mer på jobb her. Hvis du vil ha et lite hus fordi du tror de er søte, må du kanskje gjøre litt mer sjelsøking. Hvis du vil ha et lite hus fordi det er det logiske neste skrittet i å skape en mer tilsiktet måte å leve på, vel… Nå kommer vi et sted.

Hvordan vet jeg at et lite hus passer for meg? Godt…

Jeg har ønsket å bygge mitt eget hus siden jeg var åtte år gammel.
Jeg elsker små, koselige, trange rom.
Jeg har alltid vært lidenskapelig opptatt av god design og å skape hjem fulle av personlighet.
Jeg ønsker å lære nye ting, fordi det forbedrer livet mitt og gjør meg til et bedre menneske.
Jeg vil føle stoltheten som følger med å takle et stort prosjekt.
Jeg bryr meg om min innvirkning på miljøet.
Det gir ikke mening for meg å kjøpe et tradisjonelt hjem fordi jeg ikke vet hvor jeg vil ende opp med å slå meg ned en dag.
Jeg er en liten person (5’2 «) med svært små ting og få verdslige behov.
Årsakene dine kan være forskjellige. Vær ærlig med deg selv og stol på magefølelsen! Du kjenner deg selv og dine egne motivasjoner.

Tips:

Hvis du går inn i et lite hus bygge med din partner eller familie, enig i å gå inn at hvis noen bestemmer seg for at de er ferdig med det lille huset livet, at du vil begge / alle finne en annen levende løsning. Å ikke føle seg fanget vil gjøre underverker når det gjelder å leve fredelig sammen i et lite hus.
Hvis du er på gjerdet, er det andre måter å leve mindre uten å bygge et lite hus. Selv bare nedbemanning til et lite hus eller leilighet kan dramatisk endre utsiktene.
På slutten av dagen er et lite hus bare et objekt, og objekter forandrer ikke livet ditt til det bedre. Bare du har makt til å gjøre det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *