Det enkle kontoret: Hvordan bruke en minimalistisk tilnærming til å arbeide

Vi tilbringer mye av tiden i våre kontorer. Faktisk, gjennomsnittlig person tilbringer en tredjedel av livet sitt på jobb, som fremhever viktigheten av en ren, organisert plass. Ta en minimalistisk tilnærming til arbeid og vedlikeholde et enkelt kontor, eliminerer rotet og kaoset som kan distrahere oss fra å få jobben gjort. Jeg er en stor tilhenger av å holde en minimalistisk kontor-og arbeidsliv. Jeg pleide å holde en ryddig, enkel kontoret når jeg var i min corporate jobb, og nå som jeg er selvstendig næringsdrivende, kontoret mitt er enda mer minimal. Enkelt sagt å holde et minimalistisk hjem office-hjelper meg med å opprettholde en sunn balanse mellom jobb og fritid, og det kan hjelpe deg også!

enkel office rot gratis

Min minimalistisk tilnærming til å opprettholde mitt arbeidsområde i gang med min første jobb. Sjefen min insisterte på at vi holder et veldig ryddig skrivebord. Jeg kan fortsatt høre ham nå, «en profesjonell holder hans pult klar over distraksjoner! Hvis ditt skrivebord er et rot, så er din karriere!»Leksjonen på kontoret enkelhet fast, og til denne dag, jeg kunne ikke vært mer enig.

Gjennom årene har jeg lært å kutte ut office-rot, utvikle gode arbeidsvaner, holde orden og holde på toppen av oppgaver. Lære gode vaner i arbeidet ditt liv har en dyp effekt: det reduserer stress, gir deg mulighet til å få mer gjennomført, og hjelper deg med å utføre jobben din bedre.

For mange av oss, hva er flott om vår resepsjon er at det er unikt vår. Ofte vil vi ikke dele vår resepsjon med noen andre. En arbeidsstasjon, er vanligvis en liten plass, men er også utsatt for en strøm av rot, noe som gjør vår resepsjon og arbeidsområde, det perfekte stedet å bygge gode vaner. Vi kan oppdage organisatoriske vaner som fungerer for oss, uten catering til vaner av andre mennesker vi bor eller arbeider med. I liten plass i vår pult, vi kan øve på å organisere uten følelsen overveldet av et helt hus fullt av ting. Den ekte kicker jeg har funnet er de gode vanene du bygge på jobb smitte over på din hjem-livet. Når du ser fordelene av en enkel kontoret, huset kan bli mer organisert, så vel!

Spørsmålet Alt
Den største delen av rådet jeg kan gi er: stiller spørsmål ved alt. De farlige ordene i virksomheten (og liv) er, «det er slik det alltid har blitt gjort.»Denne mentaliteten hindrer oss fra å vokse, forbedre og endre; selskaper og ansatte som ikke kan endre, forbedre og shift er den første til å miste jobbene sine, eller gå ut av business.

spørsmålet alt for å gjøre ditt arbeid og office enkel

Da jeg tok over i ny stilling på min forrige jobb, jeg var under opplæring på de ulike prosesser og papirarbeid. Som vi gjennomgått hvert trinn, vil jeg spørre om hvorfor det var viktig. Den personen som skulle trene meg (og forlate stillingen) forsvarte hvert trinn som hennes liv var avhengig av det. Jeg dokumentert hver oppgave som jeg tok notater, stiller spørsmål ved alt.

Etter trening, gikk jeg gjennom oppgaven liste med min nye sjef. For omtrent 25% av elementene på listen min, sjefen min sa, «Å, jeg visste ikke at det var fortsatt blir gjort. Vi trenger ikke lenger at trinn.»Så, jeg fjernet den. Neste, jeg gikk til personer som har mottatt rapporter og flere sa at de egentlig ikke bruke dem. Så, jeg fjernet dem. Så spurte jeg hva de trengte i rapporter og funnet halvparten av beregninger og feltene var ikke brukes lenger eller aldri ble endret. Så, jeg fjernet dem.

Når jeg var ferdig, oppdaget jeg nesten halvparten av arbeidet den forrige personen som ble gjort ikke var nødvendig. Jeg effektivt redusere tiden som kreves for stillingen i halvparten. Senere, har jeg redusert omfanget enda lenger, ved å stille spørsmål, forutsatt at ingenting og gjør en bit av graving.

Gå Papirløst
Papir er nummer én måte vår skrivebord bli rotete. Heldigvis mer og mer kontorer skal papirløse, noe som gjør arbeidsområdet organisasjonen er enklere enn noensinne. Til å takle papir haug, begynner med å se på papir på skrivebordet. Spør deg selv hvorfor hvert dokument er det i første omgang. Husk å stille spørsmål til alt!

gå papirløst for mindre rotete skrivebord

Som du gjennomgår papir haug, vil du finne at de fleste dokumenter som faller inn i flere kategorier. Sortere dem i hver:

Papir som er gamle og trenger å bli kastet
Papirene som er fullført, og trenger å bli arkivert
Papir som venter på handling av andre for å fullføre
Papir venter på deg til å fullføre
En morsom ting om mennesker, spesielt når det kommer til å optimalisere, er vi ofte hoppe til den vanskeligste oppgaven, deretter overbevise oss selv det vil ikke fungere. Vi snakker oss ut av jobben før vi star

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *