$ 50 som vil gjøre ditt lille hus ser ut som en million dollar

Når jeg ser tilbake på bygningen min, innså jeg at det var noen ting som bare gjorde en stor forskjell i kvaliteten på mitt målarbeid. Jeg er total nybegynner når det gjelder å fullføre tre arbeider og før mitt lille hus jeg aldri hadde bygget noe, så jeg lærte noen hemmeligheter underveis som jeg ønsket å dele. Det jeg innså var, det var et par ting som koster bare noen få dollar som virkelig tok mitt målarbeid til neste nivå når det gjelder oppfattet kvalitet. Her er noen:

Blå Malere Tape – $ 3,50

Når du gjør kutt på finere kryssfiner som bjørkete eller epledu risikerer å rive ut, som er små tårer i finér. Finér er veldig tynn og akkurat der du kutter den, blir du ofte rive ut på finér. Dette etterlater en rotete utseende kant og reduserer kvaliteten på arbeidet ditt. Det kan se ille nok ut at du må trimme over den for å skjule sømmen. Hvis du i stedet kjøper en rull med malere tape og linje bladbanen kan du redusere rive ut en god bit. Stikk den til brettet ditt og gjør deretter ditt kutt!

En scribe verktøy – $ 15

Jeg tror dette er noe som de fleste snekkere tar for gitt som bare sunn fornuft, men til en leg-person vi aldri ville vite om det. Jeg bare skjedde på denne teknikken når noen av handily nevnte det i et innlegg, og jeg begynte googling det. Jeg visste det ikke på den tiden, men det jeg fant var en løsning på et problem jeg hadde prøvd å finne ut og universet syntes å konspirere for å vise meg løsningen. Jeg liker dette spesielle skriververktøyet, som er $ 15, men etnormalt kompass kan fungere.

Hvordan det å beskrive fungerer er når du har et trestykke som kaster seg opp mot en annen overflate, og den overflaten ikke er helt flat, du drar skriftlærde langs overflaten av det ujevne planet og blyanten overfører profilen til å tre nekle opp med. Med den nøyaktige profilen trukket ut, kutter du den for å gjøre en perfekt passform.

En 1 / 8 «Runde Over Bit m / Bushing – $ 25

Det er noe med avrunding over kanter som bare gjør ting ser høyere ut, og det er så lett å gjøre. Jeg finner også avrunding kantene av tre gjør det mer behagelig hvis du gjør noe som du vil berøre ofte: et håndtak, en stige rung, eller kanter av møbler. Dette forutsetter at du har en ruter, men jeg føler at en ruter er et nødvendig verktøy for å fullføre et lite hus.

En rund over bit gjør akkurat hva det høres ut som: det tar en kant og runder den, noe som gjør kanten buet. Jeg liker utseendet på en 1 / 8 «fordi det myker det akkurat nok, men tar ikke mye materiale bort, det er en subtil detalj som du bare kan sette pris på på nært hold. Nøkkelen her er å ha litt med en bushing, som er et lite metallhjul som er festet til ruteren litt og lar deg rulle biten langs en kant. Det er viktig å merke seg at ruter og biter kommer i to størrelser: 1/ 4 tommer og 1 / 2 tommer; pro trearbeidere bruker 1 / 2 «men jeg har funnet en 1 / 4 «fungerte bra og var billigere. Jeg liker denne runden over litt; med en busking du plassere bushing på utsiden kanten og det perfekt mellomrom skjærehodet (forutsatt at du har riktig justert det vertikalt; sørg for å gjøre en test stykke). Dette er flott fordi så lenge du holder ruterplaten flat, kan du ikke rote det til! Den lar deg også bevege deg raskt, du bare sette bit, og du kan dra den sammen veldig raskt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *